Nova vest
Fudbal

Petak, 22.05.2015.

10:45

Advokat odlučuje na kraju sezone

Menadžer Sanderlenda Dik Advokat odlučiće na kraju sezone da li će ostati na 'Stadionu Svetlosti', pošto je obezbedio opstanak u Premijer ligi.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP

Sanderlend je u Londonu odigrao bez golova sa Arsenalom i kolo pre kraja obezbedio opstanak u Premijer ligi.

U poslednjem kolu biće poznato da li će iz lige ispasti Njukasl ili Hal Siti.

Advokat je preuzeo Sanderlend u martu, kada je otpušten Gus Pojet.

Sanderlend u poslednjem kolu u nedelju igra protiv Čelsija, a bivši selektor Holandije i Srbije nije želeo da kaže da li će ostati u klubu.

"Moraću o svemu da razmislim i odgovor ću dati sledeće nedelje. Ako nemate ništa protiv, to ću za sada zadržati za sebe", rekao je Advokat.

Holandski trener priznao je da se rasplakao na kraju utakmice, kada je njegova ekipa obezbedila opstanak, ali i zbog reakcije njegovog dugogodišnjeg pomoćnika Berta van Ligena.

"To su emocije, za 25 godina sve smo uradili zajedno. On je počeo da plače, a onda sam to i ja učinio. Ne radi se o meni, već o svim ljudima u klubu, igračima. Niko nije očekivao da ćemo obezbediti opstanak u Londonu protiv veikog kluba, ali poseban je osećaj kada to uradite sami", rekao je Advokat.

Sve utakmice poslednjeg kola Premijer lige igraće se u nedelju od 16 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve