Nova vest
Fudbal

Subota, 18.04.2015.

18:51

PSŽ rutinski i bez Ibrahimovića

Pari Sen Žermen ostvario je treću uzastopnu pobedu i vratio se na prvo mesto francuske Lige 1.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Parižani su u 33. kolu bili ubedljivi u Nici sa 3:1, iako su bili oslabljeni neigranjem Zlatana Ibrahimovića, zbog suspenzije Šveđanina.

Havijer Pastore je bio dvostruki strelac, dok je treći gol na Alijanc Rivijeri postigao Edinson Kavani iz penala. PSŽ (ima jedan zaostali meč), je bod ispred Olimpika, koji u 33. kolu dočekuje Sent Etjen u Lionu.

U veoma otvorenom meču u Nici domaćin je prvi zapretio u 15. minutu, preko Mohameda Saida Benrahma, da bi PSŽ posle neubedljivih 40 minuta, uspeo da povede.

Lukas Mura je pronašao Pastorea koji je pogodio donji desni ugao, ali pet minuta kasnije Bodmer sjajnim udarcem donosi izjednačenje domaćinu.

U nastavku meča prvo je David Luiz promašio šansu za novo vođstvo, a potom je Salvatore Sirigu odbranio odličan pokušaj Karlosa Eduarda u 50. minutu. Pola sata pre kraja Kavani pogađa prečku udarcem glavom, da bi tri minuta kasnije Pastore vratio prednost Parižanima.

Ovaj put je pokupio odbitak i poslao loptu u donji desni ugao. Samo pet minuta kasnije gosti su potvrdili trijumf. Sebastijen Desaže je napravio penal, koji je rutinski realizovao Kavani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu