Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.03.2015.

09:55

Del Boske: Bićemo buntovnici

Selektor Španije Visente del Boske pozvao je sve da mu upute konstruktivne kritike i budu manje negativni pred prijateljski susret sa Holandijom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo

Poraz od Holandije sa 5:1 na prošlogodišnjem Mundijalu u Brazilu označio je kraj nada ‘Crvene furije’ o odbrani titule, a do tada su Španci imali uspone i padove.

Selekcija Španije trenutno ima tri boda manje od Slovačke na čelu grupe C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine i zbog toga se našla na udaru medija na Pirinejima, koji su joj obično naklonjeni.

Međutim, Del Boske ističe da je Španija na dobrom putu da se naredne godine nađe u Francuskoj i nagovestio da je spreman da promeni neke stvari ako to bude potrebno.

Pre su kritike bile dobre, ali su sada veoma negativne. Imamo veoma zreo i ustaljen tim, ali ne bi trebalo da budemo zadovoljni onim što je već postignuto. Moramo malo da budemo i buntovnici”, naglasio je Del Boske.

Duel Holandije i Španije igra se od 20.45 na “Amsterdam areni” u Amsterdamu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve