Nova vest
Fudbal

Petak, 27.02.2015.

11:52

Bogićević: Novi korak ka opstanku

Trener fudbalera Borca Bogić Bogićević izjavio je da njegova ekipa mora maksimalno koncentrisano da priđe predstojećem meču protiv Rada.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images
Starsport

"Pobeda u prošlom kolu će dobiti na vrednosti ukoliko zabeležimo tri boda u duelu protiv Beogradjana. Očekuje nas teška utakmica protiv rivala koji zaslužuje veliko poštovanje. I Rad je u prolećnom delu prvenstva startovao pobedom, tako da će veoma motivisano igrati protiv nas", kazao je Bogićević.

On je ocenio da su razlike između timova u Superligi minimalne i da Borac, uprkos pobedi u Pećincima, može i mora mnogo bolje da igra.

"Pozivam navijače da ispune stadion jer će nam njihova podrška biti preko potrebna kako bismo zajedno načinili još jedan korak ka opstanku", rekao je Bogićević i dodao da zbog parnih kartona u kombinaciji za tim neće biti Jovančić, dok će njegovo mesto zauzeti Božić.

Prema rečima kapitena Čačana Marija Maslaća, atmosfera u timu je odlična.

"U goste nam dolazi ekipa koja je i u predjašnjim sezonama bila neugodan rival, međutim, verujem da imamo snage i kvaliteta da nastavimo započetu seriju jer smo svesni cilja, a to je opstanak u fudbaskoj eliti", rekao je on.

Dobru fudbalsku predstavu obećao je novajlija Ognjen Ožegović i izrazio uverenje da će Čačani iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.

"Očekuje nas težak susret, ali Borac, objektivno, ima tim koji ne sme da zazire od bilo kog protivnika", zaključio je Ožegović.

Čačani su trenutno 13. na tabeli sa 16 bodova, a Beogradjani osmi sa tri boda više.

Utakmica Borac – Rad biće odigrana u subotu od 13.30 sati na gradskom stadionu kraj Morave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve