Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.02.2015.

19:52

Jovanović pogodio pobedu Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su rusku Mordoviju sa 1:0 u utakmici odigranoj na pripremama u Antaliji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Jedini pogodak na meču postigao je Vukašin Jovanović u 90. minutu, kada se najbolje snašao posle kornera i nogom ubacio loptu u mrežu.

’Crveno-beli’ ostvarili su drugu pobedu na pripremama u Turskoj posle trijumfa nad Rubinom, dok su mečevi sa Olimpijom i Metalistom završeni nerešeno.

Zvezda je počela nešto otvorenije, ali je Mordovija pretila iz kontri i polukontri. Međutim, već u 12. minutu novi peh zadesio je šampiona Srbije – Saša Stojanović osetio je bol u nozi, tražio izmenu i umesto njega je ušao Miloš Bosančić.

Izabranici Nenada Lalatovića imali su terensku inicijativu, u drugom poluvremenu pretio je Katai, ali je najbolju šansu propustio ruski tim. U 67. minutu nakon greške Grujića Božović je gađao sa ivice kaznenog prostora, ali je njegov šut završio na prečki.

Ritam je opao i sve do poslednjeg minuta i već opisanog gola Jovanovića nije bilo više uzbuđenja – Zvezda je slavila sa 1:0.

Kapiten na ovom meču bio je Darko Lazović koji je već nekoliko dana na tankom ledu u beogradskom klubu.

Sastav Zvezde I poluvreme: Rajković, Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Savićević, Gavrić, Lazović, Parker
Sastav Zvezde II poluvreme: Rajković, M. Stojanović, Jovanović, Mbođ, Đorđević, Grujić, Ristić, Bosančić (Salami 58), Avramovski, Katai i Jović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu