Nova vest
Fudbal

Petak, 26.12.2014.

14:39

Partizan ne prodaje Škuletića

Novo rukovodstvo Partizana donelo je odluku da odbije ponudu Lila za svog najboljeg strelca Petra Škuletića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Škuletić je pre nekoliko dana uspešno obavio lekarske pregleda i dogovorio svoje uslove saradnje sa Lilom, pa se za realizaciju transfera čekalo samo odobrenje Partizana.

Prethodna upvara je odlučila da sačekao da prođe izborna Skupština, a novi Upravni odbor na čelu sa Zoranom Popovićem i Ljubišom Tumbakovićem je na svojoj prvoj sednici odlučio da odbije ponudu od 2,5 miliona evra.

Nema sumnje da je ova odluka, po volji trenera Marka Nikolića, prvi potez kojim nova uprava pokušava da pokaže navijačima da ima velike ambicije u nastavku sezone.

"Jedinstven stav je da Škuletić u narednom periodu ostane u Partizanu. Korektno je bilo od prethodnog Upravnog odbora što je nama prepustio odluku, ali mišljenje je i šefa stručnog štaba Marka Nikolića i nas je da Škuletić ostane i taj princip važiće za svaku ponudu koju dobijemo ove zime", rekao je Ljubiša Tumbaković.

Škuletić je protekle jeseni postigao 21 gol na 28 utakmica za crno-bele, a nakon što se vratio iz Francuske rekao je da mu neće biti problem da ostane u Partizanu.

"Sviđa mi se ta izjava. Naravno da je Škuletić profesionalac, a uz to ima ugovor sa nama još dve i po godine. Njegova forma, a samim tim i cena će da rastu", dodao je Tumbaković.

Potpredsednik je najavio pojačanja za zimu bez obzira na ostanak Škuletića, jer su ambicije kluba mnogo veće od onoga što on trenuto ima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu