Nova vest
Fudbal

Petak, 21.11.2014.

13:05

Matićev brat: Srbija mi nije suđena

Srpski fudbaler Uroš Matić, rođeni brat Nemanje Matića, rekao je za Sport da bi želeo da igra za nacionalni tim, ali da mu to izgleda nije suđeno.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Prema njegovim rečima, nije isključena mogućnost da zaigra za neku drugu selekciju, s obzirom da ima bugarski pasoš i makedonske korene.

Matić ima 24 godine i nastupa za holandsku Bredu. Prethodno je bio član Benfike i Košica, a ovog leta je njega zainteresovan bio Tvente, ali je ipak odlučio da ostane u Bredi.

"Imam 24 godine, igram standardno, dobro, reprezentacija je svima san, pa i meni, a vreme prolazi, pošto se otvaraju razni vidici, nešto moram da uradim i na tom planu. Za koju ću zemlju da zaigram u sledećem ciklusu? Posedujem bugarski pasoš i makedonske korene...“

Uroš se našalio da je u reprezentaciji Srbije dovoljan jedan Matić.

"Dovoljan je jedan od braće Matić u Srbiji. Pa ipak, sada sasvim ozbiljno, ko sa ovih prostora ne bi voleo da sluša "Bože pravde", meni izgleda nije suđeno“, rekao je Matić, a zatim se uproedio sa bratom.

"Nemanja je bolji u defanzivi, on je lider, čovek zadatka, redovno ispuni sve što trener od njega traži, pa i više od toga. Trči za trojicu, mada što se trčanja tiče ni ja nisam loš, u meču sa Viteseom pretrčao sam oko 13 kilometara. Nemanjin pas je perfektan, ni moj nije za potcenjivanje. Gde ga "šijem“? Brži sam s loptom, a kad su golovi ove jeseni u pitanju, on vodi 3:2“, rekao je Uroš Matić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve