Nova vest
Fudbal

Subota, 25.10.2014.

14:27

Biševac: Uvek tu za reprezentaciju

Srpski fudbaler Milan Biševac izjavio je da je će se uvek odazivati pozivima selektora Srbije, ukoliko oni budu stizali.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Pre povrede od koje se oporavio pre mesec dana, Biševac je bio reprezentativac Srbije.

Jedini srpski štoper koji igra standardno u nekoj od 'liga petice' uvek se odazivao pozivima selektora, ali nikada se nije nudio.

“Mučila me je zadnja loža, zbog te povrede sam odsustvovao dva meseca. Sada sam se vratio, ali uvek kažem – moje je da se trudim i da igram najbolje što mogu, a za reprezentaciju sam uvek tu. Na drugima je da odluče hoće li me zvati, a ja ću uvek davati maksimum kada se nađem u dresu nacionalnog tima“, rekao je Biševac.

Biševac je govorio o predstojećem derbiju sa Olimpik Marseljom, francuskoj ligi koja je sve jača, kao i o ambicijama i novom stadionu Liona. Takođe, iskusni štoper smatra da nam je UEFA učinila nepravdu odlukom da ostanemo bez bodova iz meča sa Albanijom, a kaže i da prati igre Crvene zvezde, kluba u kojem se afirmisao.

Kompletan interju sa Milanom Biševcem pročitajte u našoj rubrici „Intervjui“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d