Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.10.2014.

13:01

15.000 ljudi videlo trofej LŠ

Blizu 15.000 ljubitelja fudbala u Novom Sadu, Nišu i Beogradu videlo je originalni trofej Lige šampiona, u sklopu ovogodišnje Ture trofeja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zahvaljujući ovom događaju fudbalski fanovi mogli su da osete delić atmosfere koju sa sobom nosi najjače klupsko takmičenje na planeti, da se slikaju sa "ušatim trofejom" i upoznaju ambasadore Tura - legendarne asove Dejana Savićevića, Dejana Stankovića i Mičela Salgada.

Savićević, osvajač trofeja sa Crvenom zvezdom i Milanom je bio ambasador u Novom Sadu i Nišu, gde je za dva dana trofej videlo oko 6.000 ljudi, dok su Stanković, šampion sa Interom i Salgado, dvostruki pobednik sa madridskim Realom promovisali Turu trofeja u Beogradu, gde je tokom trodnevnog druženja na Trgu republike trofej videlo blizu 9.000 posetilaca.

Tura trofeja ove godine posetila je Slovačku, Austriju i Hrvatsku, pre nego što je stigla do Srbije, a ukupno 35.000 posetilaca imalo je priliku da uživa u ovom spektaklu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve