Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.10.2014.

20:33

Danko: Mažić trebalo da dâ crveni

Fudbaler Partizana Danko Lazović smatra da prvenstvo još uvek nije odlučeno iako bi Partizan krajem meseca mogao da ima čak sedam bodova više od Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizan je u subotu pobedio Zvezdu 1:0, pa ima četiri boda više, uz utakmicu manje od najvećeg rivala.

"Drago mi je što nije bilo nervoze i tenzije na derbiju. Mi smo bili bolji za jedan gol i zasluženo pobedili. Ta pobeda će nam dosta značiti u nastavku i biće nam lakše, ali još ništa nije gotovo", rekao je Lazović

Upravo je Lazović iznudio faul koji je doneo gol, ali smatra da sudija Milorad Mažić nije u potpunosti kaznio start rivala.

"Nisam gledao nijedan snimak sa derbija, ali mu se čini da je Mažić trebalo da pokaže crveni karton mom čuvaru. U ovom trenutku to i nije toliko važno. On je naš najbolji sudija i ako je on to tako procenio, ajde da mu verujem", kazao je Lazović.

Partizan u četvrtak igra meč trećeg kola Lige Evrope, a u Beograd dolazi turski Bešikataš.

"Važna utakmica za Partizan. Posle derbija je svaku utakmicu teško igrati, ali je ovo prilika da odigramo dobro. Videćmo dokle će nas
to dovesti"
, rekao je Lazović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve