Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.10.2014.

17:47

Bejl: Kristijano, ne idi

Fudbaler madridskog Reala Garet Bejl poručio je saigraču Kristijanu Ronaldu da ignoriše pozive Mančester Junajteda da se vrati i ostane u ’kraljevskom klubu’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Portugalac je nedavno izjavio da će se jednog dana vratiti na „Old Traford“, a spekulacije o njegovom transferu u Junajted, čije boje je branio od 2003. do 2009. godine, traju već mesecima.

Da li bi Ronaldo trebalo da ode u Mančester Junajted? Definitivno ne bi trebalo. Pokazao je da je prvoklasan fudbaler i to čini iz godine u godinu svojim golovima. Očigledno, kao igrači, mi ne bismo voleli da vidimo da Ronaldo ode. Naravno da želimo da ostane u Realu“, istakao je Bejl.

Ronaldo proteklog leta nije krio svoje nezadovoljstvo potezima uprave Reala, koja je pustila Šabija Alonsa i Anhela Di Mariju da napuste „Santjago Bernabeu“. Pre njih, Portugalac se nije složio ni sa transferom Mesuta Ezila u Arsenal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Osimen na radaru Čelsija

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena, prenose italijanski i britanski mediji.

Tanjug

13:11

2 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu