Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.10.2014.

12:19

Tadić i Marković: Cilj šest bodova

Dušan Tadić i Lazar Marković očekuju težak posao na startu kvalifikacija, ali ističu da Srbija mora da osvoji šest bodova u prva dva meča.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Reprezentacija Srbije će 11. oktobra gostovati Jermeniji u Jerevanu, dok će tri dana kasnije dočekati Albaniju u Beogradu.

"Protivnici nisu atraktivni, ali će biti nezgodno. Svesni smo da moramo da osvojimo šest bodova u dve utakmice i nadam se da ćemo uspeti. Imamo lufta za napredak, možemo još bolje i nadam se da ćemo to i pokazati", rekao je Tadić.

Jermeni će biti oslabljeni neigranjem dvojice najboljih igrača, Henriha Mhitarjana i Jureja Movsisjana.

"Najbitnije je da se bavimo sobom i pažnju posvetimo tome kako ćemo mi da izgledamo, a protivnik treba da reaguje jer posedujemo veliki kvalitet i to treba da iskoristimo", kazao je Tadić, koji ne oseća pritisak zbog očekivanja koji navijače imaju od njega.

Drugi naš igrač iz Premijer lige, krilo Liverpula Lazar Marković očekuje obe pobede.

"Naredni protivnici nisu jaki po imenima, ali po tradiciji su nezgodni. Očekujemo teške utakmice, idemo na tri boda u oba susreta i očekujem da ćemo pobediti u oba duela", rekao je Marković.

On je dodao da se raduje što je u reprezentaciju pozvan napadač Partizana Danko Lazović i da jedva čeka da zaigra sa njim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu