Nova vest
Fudbal

Subota, 20.09.2014.

22:14

Atletiku samo bod protiv Selte

Fudbaleri madridskog Atletika igrali su nerešeno 2:2 sa Seltom pred 47.000 ljudi na „Visente Kalderonu“ u okviru četvrtog kola Primere.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Aktuelni šampioni Španije tako su ostvarili drugi remi ove sezone, uz koje imaju i dve pobede, ali su ostali na drugom mestu tabele, sa bodom manje od Barselone. Katalonski klub, međutim, ima utakmicu manje od ’Jorgandžija’.

Selta je, s druge strane, došla do šestog boda i trenutno je sedma na tabeli.

Gosti iz Viga su poveli u 19. minutu preko Ernandesa, na asistenciju Planasa, da bi Miranda šampionu Španije doneo izjednačenje u 31. minutu.

Deset minuta kasnije Godin je Atletiku doneo vođstv, da bi konačan rezultat u osmom minutu drugog poluvremena postavio Nolito iz penala.

Oba tima su imala gotovo ravnopravni odnos u posedu lopte, a iako je Atletiko u samom finišu utakmice imao ofanzivu, prilike nije uspeo da realizuje.

Celu utakmicu u dresu Selte odigrao je srpski fudbaler Nemanja Radoja.

Šampioni Španije su i na ovoj utakmici, inače, bili bez trenera Dijega Simeonea, koji i dalje odrađuje suspenziju zbog nesportskog ponašanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve