Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2014.

23:55

D’Ambrozio: Najbitniji gol karijere

Fudbaler Intera Danilo D’Ambrozio rekao je za gol koji je postigao u pobedi nad Dnjiprom u prvom kolu Lige Evrope da mu je najvažniji u karijeri.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Nerazuri’ su se mučili na gostovanju Dnjipru protiv desetorice igrača, sve dok D’Ambrozio nije pogodio u 71. minutu, a na kraju se ispostavilo da je to konačan rezultat utakmcie – 1:0.

Bilo nam je važno da odigramo dobru utakmicu i pokažemo da pobeda nad Sasuolom od 7:0 nije bila slučajna. Ovaj gol je verovatno najvažniji u mojoj karijeri, to mi je prvi pogodak koji sam postigao u evropskom takmičenju”, rekao je D’Ambrozio.

D’Ambrozio je naglasio da on i saigrači moraju brzo da zaborave pobedu u Ukrajini.

Pošto smo pobedili, moramo da gledamo napred i razmišljamo samo o Palermu ovog vikenda. Biće to težak izazov za nas”, naglasio je D’Ambrozio.

Inter je posle prvog kola na čelu grupe F Lige Evrope, ispred Sent Etjena i Karabaga, koji su igrali 0:0, do je Dnjipro na začelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve