Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.08.2014.

13:33

Hetafe pratio Zvezdino dete

Prema pisanju 'Sporta', omladinski reprezentativac Srbije i fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić nalazi se na spisku želja člana španske Primere Hetafea

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Učešće na jakim turnirima, posebno na poslednjem Evropskom prvenstvu u Mađarskoj, pokazalo se kao pun pogodak za dodatnu afirmaciju igrača Crvene zvezede.

Posle Luke Jovića, Mihajila Ristića, Vukašina Jovanovića i Marko Grujić je zapao za oko skautima iz Španije. Prvoligaš iz Madrida Hetafe je pokazao ozbiljnu zainteresovanost za vezistu, u vidu petogodišnjeg ugovora.

Ipak, kao dete crveno-belih Grujić želi prvo da vidi svoj status na 'Marakani' i da počne da igra za najbolji tim tokom ove sezone, pa od eventualnog transfera, za sada, nema ništa.

Postoje neke indicije da ga Zvezda ustupi na dvojnu registraciju, kako bi igrao u drugim bojama ove jeseni, a ostao da trenira pod palicom šefa Crvene zvezde Nenada Lalatovića sve dok se zvanično ne pronađe filijala crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu