Nova vest
Fudbal

Subota, 23.08.2014.

23:18

"Rezultat dobar, igra baš i ne"

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je zadovoljan pobedom nad Vojvodinom u Superligi, ali da igra njegovih fudbalera nije bila na visokom nivou.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Crvena zvezda je na stadionu 'Karađorđe' pobedila Vojvodinu sa 1:0 u trećem kolu, a jedini gol na utakmici postigao je Đorđe Rakić u 17. minutu.

"Nisam toliko oduševljen igrom, kao u prva dva kola, ali sam zadovoljan zbog nova tri boda, koja smo osvojili na vrlo neugodnom gostovanju i srećan sam što nismo još uvek prili gol. Postigli smo gol u ranoj fazi utakmice, a potom ispoštovali sve što smo se dogovorili u svlačionici", rekao je Lalatović.

On je dodao da ga raduje borbenost koju igrači pružaju.

"Čestitam svojim igračima na borbenosti tokom svih 90 minuta. Drago mi je što smo uspeli da zatvorimo sve prilaze golu, jer mislim daje Vojvodina veoma opasna u napadu. Imaju mnogo igrača koji mogu utakmicu da reše jednim potezom", rekao je Lalatović.

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Milan Kosanović imao je zamerke na sudjenje.

"Teško je igrati kada druge stvari i drugi ljudi pomažu drugoj ekipi. Teško se igra kada je neujednačen kriterijum, kada se jednima sviraju određene stvari, a drugima ne. Na kraju smo rizikovali i štopera pomerili napred, išli više srecm nego razumom, ali nismo uspeli", rekao je Kosanović.

Crvena zvezda se ovom pobedom, makar do nedelja, osamostalila na čelu tabele Superlige Srbije s devet bodova, dok je Vojvodina šesta, sa šest bodova.

Poslednja utakmica trećeg kola prvenstva Srbije igraće se u nedelju na stadionu u Humskoj, a sastaju se Partizan i Donji Srem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu