Nova vest
Fudbal

Petak, 15.08.2014.

11:55

Skols: Van Gal je ludi naučnik

Legendarni fudbaler Mančester Junajted Pol Skols rekao je da veruje da Luj van Gal ne može da donese ‘crvenim đavolima’ titulu ove zone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Skols je, međutim, istakao da Junajted može da se izbori za mesto u Ligi šampiona, a za Van Gala je rekao da ga pomalo plaši.

Junajted iza sebe ima sezonu za zaborav, pošto su ‘crveni đavoli’ zauzeli tek sedmo mesto u Premijer ligi i nisu izborili plasman ni u Ligu Evrope.

Po Skolsovom mišljenju, Junajted ne može da se bori za titulu jer nema kvalitetne igrače na sredini terena, uprkos dolasku Andera Erere iz Atletik Bilbaa.

Teško mi je da vidim Junajted kao pretendenta za titulu ove sezone. Moj instinct mi kaže da će se za titulu boriti Mančester Siti i Čelsi, dok će Junajted, Liverpul i Arsenal biti konkurenti za preostala dva mesta u Ligi šampiona. Glavni razlog zašto ne smatram da Junajted može da osvoji titulu je to što nisu doveli dovoljan broj igrača u ovom prelaznom roku. Junajted mora da kupi vrhunskog igrača sredine terena, ali je samo nekolicina bila dostupna ovog leta. Tačnije, dvojica, a Sesk Fabregas i Toni Kros su već našli nove klubove”, napisao je Skols u svojoj kolumni u “Independentu”.

Međutim, Skols ističe da ima punu veru u Van Gala, za kojeg kaže da ga podseća na sera Aleksa Fergusona.

Luja van Gala poštuju igrači. I to poštovanje je zaradio čim je stigao. To je čovek koji je vodio neke velike klubove – Ajaks, Barselonu, Bajern i vodio je Holandiju do trećeg mesta na Svetskom prvenstvu. On je svepristuan čovek. Izgleda mi pomalo strašno. Ali, to je dobro. Ser Aleks Ferguson je bio strašan ponekad, a to je potrebno da bi se izvukao maksimim iz igrača. Po onome što sam video tokom priprema, izgleda mi i pomalo ludo. On je kao ludi naučnik, jer zaista izgleda tako”, istakao je Skols.

Junajted na startu nove sezone u subotu igra sa Svonsijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu