Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.07.2014.

10:52

Barkli još četiri godine u Evertonu

Vezista Evertona i engleski reprezentativac Ros Barkli potpisao je novi ugovor sa premijerligašem sa Gudison Parka.

Izvor:

Autor:

Default images

Dvadesetogodišnji momak, koji je debitovao na Mundijalima nastupom u Brazilu, ostaće u Mersisajdu još četiri sezone.

"On je i dalje mlad momak, ali i pored toga je važan deo naše ekipe. Ovo je možda i najvažnija vest za nas, a ugovor na četiri godine bi trebalo da mu da dodatni motiv kako bi nastavio da se razvija", rekao je menadžer Roberto Martines.

Barkli je debitovao za Everton u sezoni 2011/12, da bi zatim proveo neko vreme na pozajmicama u Šefild Venzdeju i Lids Junajtedu, pre nego što je postao standardni prvotimac u prošloj sezoni – u kojo je postigao šest pogodaka za 'Karamele'.

Za 'Gordi Albion' je prvi put igrao sredinom 2013, protiv Moldavije, da bi na Svetskom prvenstvu upisao sva tri meča, u očajnom nastupu svoje domovine.

"Potpisivanje novog ugovora je još jedan od snova koji mi se ispunio. Igram za Everton ceo život i mnogo mi znači sve ovo", rekao je Barkli posle potpisivanja ugovora..

Predsednik Bil Kenvrajt takođe nije krio oduševljenje.

"Everton i Ros su uvek bili perfektna kombinacija – a Roberto je učinio još specijalnijom. Ovo je bio važan segment cele naše priče, a posle svega, moram da kažem, da su svi pokazali privrženost klubu", rekao je Kenvrajt.

U klub su ranije stigli, takođe veznjaci, Garet Bari i Muhamed Bešić, dok je ranije tokom leta Roberto Martines potpisao novi petogodišnji ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve