Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.07.2014.

20:48

Remi Rada sa Hazarom

Fudbaleri Rada remizirali su sa azerbejdžanskim Hazarom (2:2) u pripremnoj utakmici koja je odigrana u Bakovcima kod Murske Sobote.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Dvostruki strelac za beogradski tim bio je Ivan Marković, u 74. i 84. minutu, dok su golove za Hazar postigli Tural Đelilovu (22. min) i Rauf Alijev (82. min).

“Građevinarima“ je ovo bila druga utakmica na pripremama u Sloveniji, a pružili su odličan otpor Hazaru, iako je ekipa iz Azerbejdžana imala veći broj prilika za postizanje gola.

U prvih 20 minuta viđena je ujednačena igra, Urošević i Bajić su u tom periodu imali udarce glavom, ali nisu uspeli da zatresu mrežu, što je kaznio Đelilov u 22. minutu.

Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata, a tek u 74. minutu Rad je uspeo da izjednači, asistirao je Andrija Luković, a Marković je bio precizan. U finišu su viđena još dva gola, po jedan sa obe strane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve