Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.07.2014.

10:24

Pogodili Mitrović, Đorđević i Bane

Svetsko prvenstvo u Brazilu polako odlazi u istoriju, a na Starom kontinentnu se već uveliko igraju zvanični i prijateljski mečevi.

Izvor:

Autor:

Default images

Uporedo sa kvalifikacijama za evropska takmičenja igraju se i pripremni mečevi za predstojeću sezonu, a na terenu se našli i srpski reprezentativci.

Lacio je slavio protiv poluamatera sa Radio Kluba 103 rezultatom 9:0, a među strelcima se dva puta našao i Filip Đorđević. On i Dušan Basta odigrali su drugih 45 minuta za Rimljane.

Precizan je bio i Aleksandar Mitrović, u pobedi Anderlehta na Liježom 2:0, on je postigao vodeći gol za svoj tim, da bi zatim promašio jedanesterac. Čelsi je kao gost savladao Vikomb 5:0, a u timu 'Plavaca' našli su se Branislav Ivanović i Nemanja Matić. Desni bek reprezentacije Srbije bio je strelac četvrtog gola za svoj tim.
Ubedljiv je bio i Sautempton protiv Hoensbroeka 4:0, a Dušan Tadić upisao je asistenciju na nezvaničnom debiju za 'Svece'.

Nemanja Vidić nije igrao za Inter protiv Trenina 6:1, jer je Valter Macari odlučio da ne rizikuje sa nekadašnjim kapitenom Mančester Junajteda, koji ima problem sa mišićem desne noge. Povreda nije teže prirode, pa se očekuje da se Nemanja nađe na terenu već u narednom prijateljskom susretu.

Kortrljik je savladao ekipu francuskog Lila 2:1, a strelac pobedonosnog pogotka bio je bivši igrač Voždovca Adam Marušić u 72. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu