Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.07.2014.

11:48

Partizan ubedljiv protiv Dravinje

Fudbaleri Partizana pobedili su Dravinju sa 3:0 u prvom od dva meča koje će odigrati u utorak na pripremama u Sloveniji, a priliku su dobili rezervisti.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Dvostruki strelac za ’crno-bele’ protiv slovenačkog drugoligaša bio je Luka, dok je jedini preostali pogodak postigao Fofana.

Drugi meč dana vicešampion Srbije igra sa Goricom od 18 časova.

Pre utakmice sa Dravinjom, ’crno-beli’ su zabeležili po pobedu, poraz i remi. Vicešampion Srbije je pobedio Šturm sa 1:0, poražen je od rumunskog Petrolula istim rezultatom, a takođe je igrao bez golova sa Rubinom.

Partizan je poveo već u trećem minutu utakmice na Pohorju, a strelac je bio Fofana, koji je glavom savladao golmana Dravinje, posle odlične asistencije Bogosavca. U 14. minutu na 2:0 povisio je Luka, koji je lobovao golmana posle odličnog pasa Markovića.

Samo minut kasnije, Fofana je imao sjajnu priliku, ali je pogodio stativu, da bi potom Pohorje pogodilo nevreme, ali je uprkos jakoj kiši utakmic nastavljena. ’Crno-beli’ su bili bolji, a prilike su do kraja prvog poluvremena imali Ninković i Fofana.

U nastavku utakmice, Fofana je nastavio sa prilikama, a Luka je u 62. minutu doneo prednost od 3:0, posle solo prodora. 15 minuta kasnije, Dravinja je imala najbolju šansu, kada je Hrebernik šutirao sa deset metara, ali je Živković odlično odbranio gol ’crno-belih’. Do kraja utakmice najbolju priliku imao je Luka, koji je pogodio prečku u samom finišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu