Nova vest
Fudbal

Petak, 23.05.2014.

09:26

Povredio Suaresa, strahuje za život

Fudbaler Njukasla Pol Dumet dobio je pretnje smrću od urugvajskih navijača jer je povredio Luisa Suaresa koji je zbog toga morao na operaciju kolena.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U četvrtak je ceo svet bio šokiran vešću da bi najbolji strelac Premijer lige mogao da propusti Svetsko prvenstvo, ali je napadač Liverpula rekao da će biti spreman.

"Nadamo se da ćeš jednom doći u Urugvaj i provesti lepo vreme sa svojim prijateljima, a za tebe imamo metak u čelo", "Ubićemo te", poruke su koje je primio Dumet na tviter profilu.

Dumet je Suaresa povredio u poslednjem kolu Premijer ligi kada je žestoko startovao na levo koleno Urugvajca zbog čega je dobio i crvneni karton.

"Nisam imao nameru da ga povredim. On je pao nakon mog starta, udario sam ga, ali zakačio sam i loptu. Nadam se da će ići na Svetsko prvenstvo, jer on je jedan od najboljih fudbalera na svetu i zaslužuje da bude tamo", rekao je Dumet

Suares je tek na treningu u sredu osetio bolove u kolenu zbog čega mu je hitno operisan meniskus. On je nakon operacije rekao da će biti spreman za prvi meč sa Kostarikom 14. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve