Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.05.2014.

23:21

Šervud: Ništa ne bih promenio

Sada već bivši menadžer Totenhema Tim Šervud rekao je da veruje da je odradio dobar posao na “Vajt Hart Lejnu” i da nema za čim da žali.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

45-godišnji Šervud je napustio Totenhem u utorak, manje od pola godine pošto je na klupi Spursa zamenio Andrea Vilas-Boaša.

Zaista sam uživao i jedva čekam da nađem novi posao. Mogao bih reći da je perverzno koliko ja volim to, jer da biste želeli da obavljate takav posao morate da budete ludi. Ali, znao sam šta me čeka. Velika je tenzija, a pritisak vam okupira um u potpunosti. Budio sam se usred noći, razmišljao sam o sastavu tima, ko bi trebalo da igra, a ko ne. Mnogo sam naučio, ipak je ovo bila moja prva prilika da budem menadžer”, istakao je Šervud.

Šervud ističe da ipak ništa ne bi promenio, iako na “Vajt Hart Lejnu” nisu u potpunosti bili zadovoljni njegovim poslom.

Video sam dosta pobeda, poraza i remija, kao i napada besa i otkaz, a to baš i nisam želeo. Da li bih nešto promenio? Verovatno ne bih”, naglasio je Šervud.

Totenhem je osvojio šesto mesto u Premijer ligi i tako izborio mesto u Ligi Evrope naredne sezone. Iako je sezona bila relativno uspešna za londonski tim, spekulacije o otkazu Šervudu pojavile su se još pre nekoliko nedelja.

Reći ću to ovako, nisam pao sa stolice kada su mi saopštili odluku da ne ostanem na klupi. Očigledno je da sam bio razočaran što sam ostao bez posla”, rekao je Šervud.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve