Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.05.2014.

22:33

Pazar bez golmana zbog kockanja

Fudbalski klub Novi Pazar suspendovao je svog golmana Marka Šimića zbog optužbi da se kladio na utakmice na kojima je branio.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Poslednjih dana pojavile su se i informacije da je Šimić ranije sumnjičen za nameštanje rezultata i da postoji sumnja da je nameštao i neke utakmice koje je nedavno branio. Zbog toga je predsednik Novog Pazara Nedžad Dragolovčanin odlučio je da Šimića privremeno udalji iz tima dok se, kako je naglasio, sve ne ispita.

Loša serija odbrana Šimića na već nekoliko utakmica u meni lično je probudila sumnju. Iako ne želim da grešim dušu, jer nemam valjane dokaze, odlučio sam da Šimića privremeno udaljim i on neće konkonkurisati za utakmicu sa Čukaričkim. On nije suspendovan, već samo privremeno udaljen, možda će biti u konkurenciji za neku narednu utakmicu“, istakao je Dragolovčanin.

Dragolovčanin je istakao da kao predsednik preuzima odgovornost za odluku da Šimić bude udaljen iz tima.

Neverovatno je da golman takvih kvaliteta pre samo par kola briljira, zbog čega je i novčano nagrađen, da bi onda usledio neverovatan pad forme i golovi koji su nas verovatno koštali ulaska u Evropu. Kao predsednik preuzimam potpunu odgovornost za ovakvu odluku, nisam je doneo ni na čiji nagovor, niti pritisak, a sve u cilju da u subotu, u za nas izuzetno važnoj utakmici protiv Čukaričkog, zbijemo redove i otklonimo svaku eventualnu sumnju“, naglasio je predsednik Pazara.

Šimić je u Novi Pazar stigao u zimskom prelaznom roku, branio je na deset utakmica, a na poslednjih šest primio je 12 golova. Protiv Crvene zvezde i Donjeg Srema savladan je sa preko 35 metara, a ti golovi su direktno odlučili utakmicu, dok je nespretnim potezima u Kruševcu i Subotici takođe doprineo da Novi Pazar izgubi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu