Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.04.2014.

18:55

Rodžers: Povlačenje nije taktika

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je posle poraza od Čelsija (2:0) da je protivnik imao mnogo sreće, kao i da Liverpul nije iskoristio svoje šanse.

Izvor: AR

Autor: AR

Default images

"Ukoliko ne iskoristite prilike u ranom periodu meča, onda ostavite dovoljno prostora protivniku da se razigra i namamite ga da krene u napad“, rekao je Rodžers.

Menadžer 'Plavaca' Žoze Murinjo izveo je na Enfild kombinovani tim, uspeo da slavi i učinio trku za titulom još dramatičnijom.

"Bilo je jasno da oni nisu došli po sigurnu pobedu na Enfild ali isto tako nisu došli ni da gube vreme. Moj tim je dao sve od sebe ali očigledno nismo imali dovoljno sreće“, objasnio je Brendan Rodžers.

Tri kola pre kraja Premijer lige Liverpul je na čelu tabele sa 80 bodova, samo dva više od drugoplasiranog Čelsija, dok je treći Mančester Siti sa 77 boda i dve utakmice manje od rivala.

"Ne mislim da je taktika to kad povučete nazad sve igrače. Možete pobediti bilo koga ako se samo povučete i branite se na ivici šesnaesterca. Još uvek imamo dva boda prednosti u odnosu na tim koji je u ovoj utakmici imao previše sreće. Ako pobedimo poslednje dve utakmice, bićemo iznad njih na tabeli , a onda ćemo videti šta će biti sa Mančester Sitijem,“ zaključio je Rodžers.

U sledećem kolu Premijer lige Liverpul gostuje Kristal Palasu, a utakmica je na programu narednog ponedeljka od 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu