Nova vest
Fudbal

Petak, 21.02.2014.

22:14

B92: Zvezdina narodska svlačionica

Simpatizeri fudbalskog kluba Crvena zvezda samoinicijativno, uz pomoć najiskusnijih igrača, za 20 dana su renovirali svlačionice i kupatilo 'crveno-belih'.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pristalice Crvene zvezde iz svih sfera javnog života, najiskusniji igrači, ali i obični navijači koji se bore sa svakodnevnim problemima, uz klub iz Ljutice Bogdana, svojim prilozima i angažovanjem, omogućili su se da kompletno renoviraju svlačionice, kupatilo i parno kupatilo na stadionu "Marakana".

Kako saznaje B92, akciju prikupljanja dobrovoljnih priloga pokrenulo je nekoliko simpatizera kluba uz pomoć nekoliko najiskusnijih igrača. Vrlo brzo sakupljena je suma koja za naše prilike nije mala, a zahvaljujući kojoj su kompletno renovirane prostorije u klubu koje koristi prvi tim.

Osim novčano, akciji se priključila i nekolicina izvođača gradjevinskih radova i dobavljača gradjevinskog materija, koji su takođe kao navijači 'crveno-belih' besplatno odradili svoj deo posla.

Ono što je takođe zanimljivo, svi ljudi koji su dali svoj novac za ovu akciju, i na bilo koji drugi način učestvovali u njoj, zahtevali su anonimnost. Prema našim saznanjima u ovoj prvoj akciji, učestvovalo je nekoliko desetina ljudi, a vrednost radova premašuje sumu od 30 hiljada evra.

Navijači Crvene zvezde su tako pokazali da ne podržavaju svoj klub samo na stadionu, već i u teškim trenucima, pošto se zna da klub sam ne bi mogao da priušti renoviranje svlačionica zbog duga od nekoliko desetina miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

156 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu