Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.10.2013.

20:11

Tragerija BiH navijača u Poljskoj

Istorijski plasman BiH na Svetsko prvenstvo završeno je tragično po trojicu navijača "Zmajeva" koji su stradali u saobraćajnoj nesreći u Poljskoj.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trojica navijača starosti od 23-27 godina poginula su na autoputu oko šest časova ujutru vraćajući iz Litvanije, kada su se u Renou sudarili sa kamionom.

Četvrti putnik starosti 26 godine je sa ozbiljnim povredama prebačen u obližnju bolnicu u Lomžu, gradu udaljem 150 kilometara od Varšave. Vozač kamiona je prošao bez težih povreda.

Stradali su Hasib Mahmić (23), Vildan Pehlić (25) i Almir Kasumović (27), dok je povređen Adis Ćoralić, koji je u ovoj nesreći prošao sa frakturama. Mladići su iz Bosanske krajine, tačnije iz Cazina, Velike Kladuše i Bosanske Krupe.

BiH je u Kanuasu pobedila Litvaniju golom Vedada Ibiševića u utorak veče i izborila prvi plasman na neko veliko takmičenje. 2014. godine igraće na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve