Nova vest
Fudbal

Petak, 27.09.2013.

22:37

BL: Četiri gola uvod u 7. kolo

Fudbaleri Augzburga i Borusije Menhengladbah igrali su nerešeno 2:2 (1:1) na premijeri 7. kola Bundeslige.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Oba tima su prvi put remizirala u novom šampionatu i imaju po deset bodova, na deobi pete pozicije.

Strelci za Augzburg bili su Andre Han u prvom, a Arkadijuž Milik u drugom poluvremenu, dok je Mark Kruze izjednačio, a Branimir Hrgora preokrenuo rezultat za Menhengladbah.

Domaćin je poveo u 27. minutu golom Andrea Hana, koji je iskoristio sjajan pas Tobijasa Vernera i preciznim udarcem prevario golmana iako je imao nezgodnu poziciuj iskosa sa desne strane.

Međutim, samo pet minuta kasnije izjednačio je Maks Kruze. Igrač Menhengladbaha je primio loptu na ivici kaznenog prostora, jednostavnim driblingom prevario rivala, a sjajnim šutem iz mesta golmana domaćin.

Polovinom drugog dela igre Branimir Hrgota preokreće rezultat. Samo što je ušao momak rođen u Kaknju je iskoristio centaršut Kruzea i poluvolejem savladao nemoćnog Aleksa Meningera.

Ipak, tri minute pre kraja Arkadijuž Milik donosi bod domaćinu. Ponovo su igrači Augzburga odlično kombinovali po desnoj strani, poslali loptu na drugu stativu gde je Milik bio sam i lako savladao Ter Štegena.

U 7. kolu Bundeslige nema pravog derbija, a lideri Bajern i Borusija igraju kod kuće protiv Volfsburga, odnosno Frajburga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu