Nova vest
Fudbal

Subota, 24.08.2013.

11:43

"Tužni" majstor Žoze Murinjo

Žoze Murinjo bio je velika zvezda na pres konferenciji uoči derbija sa Mančester Junajtedom, tokom koje je potvrdio dolazak Vilijana i zasmevao novinare.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Murinjo je sa tužnim izrazom na licu potvrdio da je Vilijan izabrao Čelsi, a onda na pitanje novinara da li je to sigurno kroz smeh rekao: "Mora da prođe lekarski".

"Već je doneo odluku", rekao je Murinjo koji je na novo pitanje novinara da li je Vilijan izabrao Čelsi napravio tužan izraz na licu i slegavši ramenima klimnuo glavom uz tiho "Da".

"Ne mogu o tome da pričam pre vremena. Fudbal često može da vas izda. Problem je kada mnogo pričamo o imenima, transferima, jer se često dogodi nešto izvesno. Znam šta ovaj igrač želi. Ne možemo to da krijemo. Ali opet, lekarski pregledi su jedna vrsta opasnosti", rekao je Murinjo i nastavio:

"Saopštite javnosti da se obavili preglede, a niste potpisali ugovor i svašta može da se dogodi. Nekada je bolje potpisati ugovor, pa tek onda obaviti preglede, s tim što tada rizikujete da dovedete igrača koji ima neki zdravstveni problem. Ali, ako lekarske preglede uradite pre ugovora, onda je bolje da ih uradite u tajnosti, da niko ne zna", rekao je Portugalac.

Nakon ovog objašnjenja novinari su Murinja ponovo pitali da li će Brazilac uskoro postati igrač Čelsija, a menadžer londonskog kluba je u svom stilu završio razgovor.

"Moramo da uradimo lekarske preglede", nasmejao je Murinjo ponovo sve prisutne predstavnike medija koji su došli da Murinjo potvrdi transfer Vilijana iz Anžija za 30 miliona funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Junajted želi De Jonga

Fudbalski klub Mančester junajted zainteresovan je za igrača Barselone i holandskog reprezentativca Frenkija de Jonga, prenose britanski mediji.

Tanjug

12:20

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu