Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.08.2013.

08:19

Partizan i Voša na evro ispitima

Fudbalere Partizana i Vojvodine očekuju u četvrtak uveče prve utakmice baraža za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crno-beli dočekuju u Humskoj švajcarski Tun, a Vojvodina na ‘Karađorđu’ igra protiv moldavskog Šerifa. Oba meča počinju u 20.30h.

Treneri oba srpska predstavnika, Vuk Rašović i Marko Nikolić, veruju da će njihovi izabranici biti uspešni i pobedama sačekati mirniji put na revanše.

Rašović je najavio totalnu ofanzivu protiv Tuna za pobedu koja bi, kako je istakao, crno-belima mnogo značila na rezultatskom i psihološkom planu.

"Iako su Švajcarci iskusan tim koji zna da igra na rezultat, eventualna pobeda bi nam mnogo pomogla da konačno krenemo sa dobrim partijama. Verujem da bi nam otvaranje meča na pravi način i brz gol znatno olakšali situaciju. Sigurno je da neće biti lako, medjutim, želimo da pokažemo da smo bolji i da se plasiramo u Ligu Evrope", rekao je Rašović.

Trener Vojvodine Nikolić naglasio je da je dvomeč sa moldavskim Šerifom od najveće važnosti za novosadski klub.

"Ekipa će učiniti apsolutno sve da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope. Jedva čekamo početak i sa puno motiva ćemo istrčati na teren stadiona 'Karadjordje', kao i za sedam dana na revanšu u Tiraspolju. Svi u klubu moraju dati maksimum kako ne bi propustili priliku koja se retko ukazuje", poručio je Nikolić.

Prve utakmice baraža za Ligu Evrope, Partizan - Tun i Vojvodina - Šerif, igraju se u isto vreme, od 20.30 sati u Beogradu i Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu