Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.08.2013.

14:12

Falkao: Totalne gluposti, ostajem

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kolumbijac Radamel Falkao demantovao je da razmišlja o odlasku iz Monaka, u koji je došao početkom juna.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Priču o Falkaovom odlasku pokrenuo je izvesni bloger na sajtu Marke, a na nju su se ishitreno nastavili mediji širom sveta.

Problem je navodno nastao zato što će klub iz "kneževine" biti primoran da uđe u poreski sistem Francuske, jer se takmiči u toj ligi. To bi značilo mnogo veće troškove za klub, koji bi morao da prilično smanji primanja igrača.

"To tu totalne gluposti. Veoma sam srećan u Monaku i verujem u ovaj projekat. Sve što su objavili mediji u Španiji nije istina. Osećam se sjajno u Monaku i ne idem nigde", izjavio je Falkao francuskim medijima.

Ekipa Monaka je u prva dva kola šampionata Francuske zabeležila dve pobede i već ima 4 gboda više od šampiona i prvog favorita lige Pari Sen Žermena.

Falkao, čiji je dolazak Monako platio 60 miliona evra, postigao je dva pogotka.

Slučaj Falkao jedan je od najboljih pokazatelja strmoglavog pada globalnog standarda u novinarstvu i opisuje na koji način u modernom svetu neproverene informacije za vrlo kratko vreme dobiju tretman kao da se radi o realnim stvarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve