Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.07.2013.

17:28

CSKA: Honda? Lopta kod Milana

Generalni direktor CSKA iz Moskve Roman Babajev rekao je da će klub pustiti fudbalera Keisuke Hondu, ali samo uz zadovoljavajuću ponudu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nekoliko klubova pokazalo je veliko interesovanje za Japanca, među njima Everton i Milan, a posebno je aktivan italijanski klub.

Hondi ugovor sa ruskom ekipom ističe u januaru 2014. godine, a s obzirom da mu ugovor ističe u decembru, Milan je ponudio samo dva miliona evra. CSKA navodno traži sedam.

"Nismo zabrinuti zbog toga da će on napustiti klub kao slobodan igrač. Teško je doneti odluku, odreći se Honde sada ili ga zadržati dok mu ne isktene ugovor. Mi smo zainteresovani. Lopta je sada u dvorištu Milana", rekao je Babajev.

Poslednjih dana spekulisalo se da je transfer Honde u Milan već gotova stvar.

"Zadovoljstvo nam je što je Milan zainteresovan, ali moramo da budemo realni. Da, to što njegov ugovor ističe utiče na njegovu tražišnu vrednost, ali postoji granica ispod koje ne možemo da idemo", kazao je Babajev.

CSKA je Hondu doveo 2010. godine iz holadnskog Venloa za oko 6 miliona evra, a on je u Evropu stigao 2005. godine iz japanske Nagoje Grampus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve