Nova vest
Fudbal

Petak, 21.06.2013.

17:39

Vulićević: Voleo bih da igram u LŠ

Fudbaler Vojvodine Miroslav Vulićević rekao je da bi voleo da pređe u Partizan, ali da se o njegovom eventualnom transferu pita i klub iz Novog Sada.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Desni bek je velika želja trenera Partizana Vuka Rašovića, a mogućnost transfera najavio je i sportski direktor "crno-belih" Albert Nađ.

"Postojalo je interesovanje ‘crno-belih’ i pre nekoliko godina, bilo je dogovora, ali kockice se nisu složile. Voleo bih da igram u kvalifikacijama za Ligu šampiona, to je krem evropskog fudbala", izjavio je Vulićević.

Trener Partizana Vuk Rašović i sportski direktor Albert Nađ prethodno su potvrdili da je tim iz Humske zainteresovan za desnog beka Vojvodine.

"Ispada da sam nikad bliži Partizanu, a to je zato što smo u istom hotelu. Sve što znam o intersovanju 'crno-belih' čuo sam od medija. Nije mala stvar kada vas traži klub kao što je Partizan. Naravno, pita se i Vojvodina", dodao je Vulićević, koji se osvrnuo i na priče da je fudbalerima Vojvodine zabranjeno da prelaze u redove večitih rivala.

"To nije istina, predsednik je odredio cenu za svakoga, pa ko prihvati uslove i može da plati, možemo da pređemo", istakao je igrač Voše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu