Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.06.2013.

23:12

Kedira i Ezil: Žoze, hvala!

Zvezde Real Madrida Mesut Ezil i Sami Kedira zahvalili su se bivšem treneru Žozeo Murinju na saradnji.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Portugalac je od ponedeljak i zvanično ponovo na klupi londonskog Čelsija.

Murinjo je napustio Santijago Bernabeu nakon turbulentne sezone u kojoj je došlo do navodnih podela u svlačionici ‘kraljevskog kluba’.

Međutim, očigledno je da nemački dvojac nije u toj grupi igrača. Ezil i Kedira su se preko ‘Fejsbuka’ zahvalili Murinju.

“Dragi Žoze Murinjo. Pre tri godine si me doveo u Real Madrid. U poslednje tri godine mnogo si me naučio i dao si mi mnogo samopouzdanja. Zbog toga želim da ti se zahvalim i poželim sve najbolje u budućnosti”, napisao je Ezil, a nadovezao se Kedira:

“Želim da mu se zahvalim na prilici koju mi je pružio u Realu. Takođe, želim da mu se zahvalim i na podršci koju mi je dao. Uvek sam imao osećaj da stoji iza mene, pogotovo kada su me mediji kritikovali. Želim da mu kažem hvala zbog toga. Razvio sam se kao igrač pod njegovim vođstvom u Real Madridu, a pored toga sam i sazreo kao osoba”, napisao je Kedira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu