Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.05.2013.

18:40

Marković preko Benfike do Čelsija

Najavljeni prelazak Lazara Markovića u Benfiku olakšao bi mu put do Čelsija i Premijer lige, tvrde Portugalci.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nosioci prava na transfer Markovića i londonski klub navodno vide Benfiku kao idelano prelazno rešenje između Partizana i Čelsija, piše "A Bbola".

Marković bi u Lisabonu imao šansu da igra redovno, sazre i razvije se u igrača koji bi bio konkurentan u mnogo jačem takmičenju kakva je Premijer liga.

Benfika i Čelsi već godinama imaju odličnu saradnju. 2010. iz Lisabona u London prešao je vezista Ramireš, a godinu dana kasnije defanzivac David Luiz.

Tada je u drugom smeru otišao srpski internacionalac Nemanja Matić, danas jedan od najboljih zadnjih veznih igrača na kontinentu.

Pre nekoliko nedelja najavljen je njegov transfer u Benfiku iz Partizana, Marković je potvrdio da napušta tim, da bi se prethodnih dana pisalo o mogućem ostanku u Humskoj još šest meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Osimen na radaru Čelsija

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena, prenose italijanski i britanski mediji.

Tanjug

13:11

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu