Nova vest
Fudbal

Subota, 11.05.2013.

09:49

Ljuboja van tima, Radović kažnjen

Čelnici Legije odlučili su da odstrane srpskog fudbalera Danijela Ljuboju iz tima, dok je Miroslav Radović kažnjen novčano zbog kršenja klupskih pravila.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Legija je sredinom ove nedelje osvojila Kup Poljske, a Ljuboja i Radović su to proslavili u jednom klubu u Varšavi i to je razlog zašto su kažnjeni.

Trener kluba iz Varšave Jan Urban rekao je da su čelnici Legije, na čelu sa predsednikom Boguslavom Lesnodorskim, doneli odluku o kaznama, a da će ih on ispoštovati.

Ljuboja do daljnjeg neće biti u konkurenciji za tim i treniraće sa omladincima i pitanje je da li će se sa njim produžiti ugovor. Napravio je veliku grešku i čelnici kluba mu to nisu oprostili“, rekao je Urban, „Što se tiče Radovića, on će biti novčano kažnjen. Tek posle treninga ću odlučiti da li će biti u konkurenciji za tim. Spreman sam da mu oprostim, ali ne zavisi sve od mene, iako nam je on zaista potreban za mečeve koji nam slede u borbi za titulu“.

Dan pošto je Legija osvojila Kup, u medijima su se pojavile informacije da su srpski internacionalnci preterali sa alkoholom tokom proslave. Radović je istakao da nije bio takav slučaj i da su u klubu znali da su otišli da proslave, dok se Ljuboja nije oglašavao.

Nisam iznenađen namerom nekih da nas kompromituju i unesu razdor među nas, ali im to neće uspeti. Prava istina je da smo zaista posle osvajanja Kupa otišli u jednu diskoteku u kojoj smo slavili, ali za to su svi u klubu znali i niko nije imao ništa protiv. Nismo uradili nista čime bi narušili sopstveni ugled, kao ni ugled kluba za koji nastupamo“, rekao je Radović.

Do kraja poljskog prvenstva ostalo je još pet kola, a Legija na čelu tabele ima dva boda više od Leha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve