Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.04.2013.

09:18

Kežman menja Tumbakovića?

Bivši fudbaler Partizana Mateja Kežman mogao bi da zameni Ljubišu Tumbakovića na mestu sportskog direktora ’crno-belih’.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Tumbaković je u ponedeljak prihvatio ponudu kineskog kluba Vuhan Zala, a o njegovom odlasku spekulisalo se već neko vreme.

Prema našim saznanjima, Tumbaković je dugo imao na stolu ponudu Vuhana, ali je odlučio da je prihvati tek pošto je ušao u otvoreni sukob sa upravom Partizana, na čelu sa predsednikom Draganom Đurićem.

O Tumbakovićevom odlasku raspravljaće se na Upravnom odboru kluba, koji je zakazan za 14.30, posle čega će uslediti konferencija za medije. Očekuje se da će na mesto vršioca dužnosti biti postavljen Albert Nađ, koji bi tu funkciju trebalo da obavlja do pronalaska trajnog rešenja, a čini se da će to biti Kežman.

Kežman je boje ’crno-belih’ branio od 1998. do 2000. godine i za to vreme je odigrao 54 utakmice i postigao 33 gola. Potom je igrao redom za PSV, Čelsi, Atletiko Madrid, Fenerbahče, Pari Sen Žermen, Zenit i BATE Borisov, a imao je i izlet u Kinu. Iz fudbala se povukao 2011. godine, a za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 49 utakmica u periodu od 2000. do 2006. godine i 17 puta se upisao u strelce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu