Nova vest
Fudbal

Subota, 13.04.2013.

10:40

Kadu odlazi, Mihajlović van tima

Brazilac Mendeš Kadu napustiće Crvenu zvezdu na kraju sezone, pošto je rukovostvo ’crveno-belih’ procenilo da on ima visoku platu od oko 200.000 evra godišnje.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kadu će tako postati slobodan igrač, dok je sportski menadžment Zvezde odlučio da Nikoli Mikiću predloži potpisivanje ugovora na još godinu dana.

Takođe, ukoliko Mikić dobije dobru ponudu iz inostranstva klub će mu ići u susret zbog činjenice da je do sada imao minimalan ugovor.

Istog dana, Stefan Mihajlović je svojevoljno napustio trening na „Marakani“, koji je istakao da više ne može da ćuti zbog nepravde.

Sklonjen sam bez razloga. Drugi dan uzastopno nisam radio sa ekipom, praktično sam bio samo posmatrač u opremi. Nisam mogao da izdržim nepravdu, otišao sam tako da saigrači i ne primete. Ne želim da remetim atmosferu pred utakmicu sa Spartakom, znam koliko nam znači pobeda“, istakao je Mihajlović za „Sportski žurnal“, „Upitao sam šefa koji je razlog da me odvoji od ekipe. Potapšao me je po ramenu i rekao da će sve biti u redu. I na sledećem treningu se dogodilo isto, ne mogu da ćutim“.

Stefan je sin proslavljenog napadača Radmila Mihajlovića, koji je istakao da je treneru Rikardu Sa Pintuu naređeno da njegovog sina odvoji od eklipe.

Ovde nisu u pitanju sportski razlozi. Stefan je 12 godina u Zvezdii, nijednog trenera nikad nisam ništa pitao, iako je bilo oscilacija i problema. Sada hoću da reagujem, teško mi pada ova nepravda“, rekao je Radmilo Mihajlović, „Trener nema veze sa ovim problemom, naređeno mu je da Stefana odvoji od ekipe. Ne podržavam sina što je napustio trening. Mlad je, nema tu loše namere, pogodila ga je nepravda. Voleo bih da čestiti ljudi u klubu razmotre ovaj slučaj“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu