Nova vest
Fudbal

Petak, 05.04.2013.

15:57

Krunić: Poginućemo na terenu

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da je predstojeći duel sa Radom u 22. kolu Superlige najvažniji meč za njegovu ekipu u ovom delu šampionata.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"Učinićemo sve, pa i više nego što možemo, da ostvarimo povoljan rezultat. Rad stalno stvara novu ekipu, ali dobro rade, imaju kvalitetan stručni štab koji svake godine napravi pravu ekipu", rekao je Krunić na konferenciji za novinare u Jagodini.

On je istakao da Jagodina ima obavezu da zbog svojih navijača na domaćem terenu dođe do bodova.

"Bitan mi je odnos fudbalera prema igri. Idemo da 'poginemo' na terenu, pa kakav god rezultat da bude, a nadamo se pozitivnom", dodao je Krunić.

Prvotimac Jagodine Filip Arsenijević rekao je da je Rad odlična mlada ekipa.

"Pored te mladosti i pored toga što su je napustila tri, četiri odlična igrača, igraju dobro u ovom delu prvenstva. Ovo je važna utakmica za nas. Ako pobedimo anuliraćemo neke loše rezultate koje smo imali u prethodnim kolima", rekao je Arsenijević.

Utakmica 22. kola Superlige Srbije između Jagodine i Rada igra se sutra od 15.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu