Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.03.2013.

21:27

Benzema: Zvižduci? To je fudbal

Karim Benzema ponovo je izviždan od strane francuskih navijača, nakon što i na 12 utakmici nije postigao gol za nacionalni tim.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Pored zvižduka tokom izlaska sa terena na meču sa Španijom u utorak (0:1), Benzema je izviždan i na utakmici sa Gruzijom (3:1), u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Zvižduci? Nije to tako strašno, ja sam u redu. Ne znam zbog čega mi navijači zvižde, ali to je fudbal, to je život. Najvažnija je ekipa. Postizaću ja opet golove", izjavio je Benzema.

Osim što je van golgeterske forme, Benzema je Francuze naljutio i izjavivši da iako voli zemlju, ne želi da peva himnu, popularnu "Marseljezu". Poslednjih gol, pak potigao je pre tačno 1011. minuta, protiv Estonije 5. juna prošle godine.

Francuska je izgubila od "crvene furije" 1:0 na svom terenu i sada zaostaje jedan bod za aktuelnim evrospkim i svsetskim šampionom, što znači da će "trikolori" najverovatnije morati u baraž za plasman na Mundijal u Brazil.

"Razgovarao sam sa nekoliko saigrača iz Real Madrida koji igraju za Španiju. Bili su veoma srećni zbog pobede. Mi smo, naravno, tužni i vrlo razočarani. Ako se osvrnete na celu utakmicu, smatram da nismo zaslužili poraz. Ali, napravili smo grešku i platili skupu cenu", zaključio je Benzema.

Napadač Real Madrida je ove sezone odigrao 37 utakmica za španski tim, postigao 15, a namestio 12 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu