Nova vest
Fudbal

Petak, 22.03.2013.

13:20

B92: Niko ne veruje u prekid meča

Navijači reprezentacije Hrvatske u razgovoru za B92 kažu da je „nelogično“ očekivati da se sa tribina Maksimira ne čuje „Ubij Srbina“.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Oni su za B92 rekli da će sigurno biti nekih koji će to pevati, ali niko ne veruje u mogućnost prekida meča.

Prema njihovim rečima, to se peva i kada se ne igra protiv Srbije, pa je teško da će sada biti drugačije. Kako piše index.hr, neki navijači na trgu već su počeli da pevaju "Ubij Srbina" i "Ajmo ustaše", ali ih je policija brzo smirila.

Od izveštača B92 iz Zagreba Vladimira Đorđevića.

Već oko 10 časova počelo je okupljanje hrvatskih navijača na Trgu bana Jelačića, koji je jedno od centralnih mesta za okupljanje navijača pred odlazak na utakmice. Veliki broj njih ostaće na tom trgu kako bi na video-bimu pratio meč. Kelneri u gotovo svim kafićima u Zagrebu obučeni su u dresove Hrvatske i sve je podređeno današnjem okršaju.



Stigli su navijači iz Dubrovnika, koji su pevali i svirali po ulici, a mnogo navijača došlo je i iz Hercegovine, prevashodno iz Mostara. U razgovoru za B92 svi odreda istakli su da su ubeđeni u pobedu reprezentacije Hrvatske, i to bez primljenog gola.

U Zagrebu je mirno, nema nikakvih incidenata ni problema.

Hrvatski mediji su optimistični, jedan od naslova glasio je „Vatreni će pregaziti mladost Srbije“. Svi mediji su ubeđeni u pobedu Hrvatske i da Srbija ne može da postigne gol, a neki od bivših reprezentativaca ’kockastih’ takođe su uverene da će se Hrvati revanširati za eliminaciju 1999. godine.

Za sada još nije poznato da li će na golu biti Stojković ili Brkić, a hrvatski mediji naglašavaju da je Stojković najveća slabost srpskog tima. Prema nekim informacijama, postoji velika verovatnoća da Ćorluka zbog povrede neće igrati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu