Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.03.2013.

17:03

Lids opet na prodaju

Kompanija GFH Kapital iz Bahreina saopštila je da želi da proda akcije Lidsa, samo tri meseca nakon što je postala većinski vlasnik engleskog drugoligaša.

Izvor:

Autor:

Default images

"GFH Kapital planira da proda svoj deo deonica LUFC Holdingu za 29 miliona funti", navodi se na sajtu kompanije, koja klub otkupila od bivšeg vlasnika Kena Bejtsa.

Kompanija je pre samo tri meseca kupila akcije od Bejtsa, a sada traži sedam miliona više. Oni su naveli, u izveštaju na kraju 2012, da će kompanija intevizirati pregovore, kako bi prodala akcije.

Svi navijači Lidsa se sećaju legendarne sezone 2000/01 kada su stigli do polufinala Lige šampiona. Više o tome, igračima i svemu što je doveo do raspada nekada velikog Lidsa pročitajte u našoj rublici teme.

Lids je tri puta bio šampion Engleske, poslednji put to se desilo 1992. godine, dok je jednom osvajao FA kup i Liga kup.

Tim sa "Eland Rouda" trenutno se nalazi na 10. mestu na tabeli sa sedam bodova zaostatka od klubova koji se nalaze na pozicijama koje vode u plej-of Čempionšipa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu