Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.03.2013.

10:25

Englezi: Čakir nas mrzi

Sudija Džinejt Čakir, koji je pokazao crveni karton Naniju i "režirao" preokret Real Madrida protiv Mančester Junajteda, najomraženija je ličnost u Engleskoj.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Čakri je isključio Nanija pri vođstvu Junajteda 1:0 u revanšu osmine finala Lige šampiona, zbog opasne igre Portugalca, što je izazvao velike kritike.

Englezi su ga odmah prozvali državnim neprijateljem broj jedan i brzo izračunali da je u poslednjih godinu dana pokazao četiri crvena kartona engleskim timovima u evropskim takmičenjima, te jedan reprezentaciji.

Čakir je isključio štopera Čelsija Gerija Kejhila u finalu Svetskog klupskog prvenstva u Japanu prošlog decembra, u meču koji je na kraju dobio brazilski Korintijans.

Crveni karton pokazao je još jednom igraču Čelsija, Džona Terija je isključio u polufinalu Lige šampiona prošle sezone protiv Barselone, a sa terena je izbacio i Marija Balotelija u duelu Mančester Sitija i Dinama iz Kijeva u osmini finala Lige Evrope, tekođe prošle sezone.

Turčin je pokazao crveni karton i Stivenu Džerardu u kvalifikacionom duelu Engleske i Ukrajine. Čakri je i prošle sezone delio pravdu Junajtedu, i to dva puta, protiv Benfike u LŠ i Atletik Bilbaa u LE.

Britanski mediji su ekspresno otkrili da Čakir na svom profilu na društvenoj mreži tviter prati samo dva neturska tima, Barselonu i, logično, Real Madrid.

Međutim, turski izvori tvrde da je profil lažan i da ne pripada Čakiru, a Englezi su saznali i da Turčin često letuje u Španiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu