Nova vest
Fudbal

Petak, 01.02.2013.

17:19

Stekelenburg: Želeo sam u Fulam

Golman Rome Marten Stekelenburg rekao je da će pokušati da se izbori za startnu postavu u klubu, iako je propao dogovor da pređe u londonski Fulam.

Izvor:

Autor:

Default images

"Razočaran sam što se ovako odigralo. Moglo je da bude drugačije i da pređem u Fulam. To je veliki udarac i trebaće mi dosta vremena da prebolim, ali ja sam profesionalac i trudiću se da vratim poziciju prvog golmana Rome", rekao je Stekelenburg italijanskim medijima.

Stekelenburg je bio na pragu prelaska u Premijer ligu, ali je dogovor obustavljen jer Roma nije uspela da dogovori transfer golmana Fiorentine Emilijana Vivijana.

"Ne mogu nikoga da krivim za ovakav ishod, jer su mi u startu rekli da će do transfera doći ukoliko nađu adekvatnu zamenu. Nadam se da će se do leta promeniti situacija", zaključio je golman holandske reprezentacije.

Stekelenburg je karijeru počeo u Ajaksu, a član Rome postao je 2011. godine, dok je za reprezentaciju Holandije odigrao 54 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu