Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.01.2013.

17:22

Gvardiola: Da, vraćam se na leto

Najuspešnije trener u istoriji Barselone Đosep Pep Gvardiola saopštio je da se narednog leta vraća na klupu, ali je demantovao da je dogovorio i čiju.

Izvor:

Autor:

Default images

Pep je faktički od 27. aprila bez posla, kada je saopštio da na kraju sezone napušta klupu 'blaugrane". On je nakon toga samo simbolično sedeo na klupi katalonskog kluba.

"Da, tačno je, vraćam se na klupu na leto. Vraćam se poslu jer sam kao 41-godišnjak još uvek mlad. Još uvek nisam odlučio na čiju ću klupu sesti, ali se sigurno vraćam", rekao je Gvardiola.

Trofejni stručnjak dodao je i da redovno prati Barselonine utakmice ove sezone.

"Stalno pratim televizijske prenose mečeva i drago mi je da vidim kako ekipa igra ove sezone. Moja je sreća što sam sa tim momcima proveo nekoliko godina i ponosan sam što su nastavili da igraju u istom stilu", zaključio je Gvardiola.

Kada su novinari pokušali da ga 'nateraju' da kaže gde će nastaviti karijeru spomenuvši Bajern. Pep je samo odgovorio da Bajern ima odličnog trenera, u vidu Jupa Hajnkesa.

On se nalazi u Cirihu, sa ostatkom krema svetskog i evropskog fudbala, gde će u toku dana biti proglašen najbolji trener i igrač 2012, kao i najboljih 11. Gvardiola se, pored Murinja i Del Boskea, nalazi u izboru za najboljeg stratega.

On je, od kada je bez posla, povezivan sa Mančester Sitijem, Čelsije, PSŽ i mnogim drugim klubovima, ali je svaki put usledio demanti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve