Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.12.2012.

14:01

Surkis presudio: Ninković u Evijanu

Uprkos željama obe strane, Miloš Ninković neće ovog proleća igrati za Crvenu zvezdu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaler kijevskog Dinama provešće narednih šest meseci u francuskom prvoligašu Evijanu.

Ninkoviću ugovor sa Kijevljanima ističe u leto 2013, posle čega će biti slobodan igrač.

Kako saznaje B92, Ninković je tokom sastanka u Ženevi sa predsednikom Dinama Ihorom Surkisom bio bukvalno ucenjen sa dve opcije, ostankom u Dinamu, za koji nije igrao poslednja dva meseca, ili prelaskom u Evijan, za koji se zalagao gazda kluba.

Treća, opcija koju je želeo Ninković, a to je dolazak u Zvezdu, prvi čovek ukrajinskog kluba nije želeo ni da uzima u razmatranje tokom sastanka koji je trajao čak sedam sati.

Kako nezvanično saznajemo, nije pomogao ni telefonski poziv i razgovor dvojice predsednika kluba Surkisa i Džajića.

Ninković se prošle nedelje u Beogradu već načelno dogovorio o prelasku u Crvenu zvezdu sa Draganom Džajićem i Nebojšom Čovićem.

Tom prilikom on je, svestan težine situacije u kojoj je klub, minimalnim novčanim zahtevima iznenadio dvojac koji je sa njim pregovarao, i praktično otvorio put ka dolasku u Ljutice Bogdana. Posle toga ostalo je još da igrač dobije saglasnost od kluba, ali se to nije dogodilo.

Osim Crvene zvezde, za koju su ga beogradski mediji vezivali bukvalno u svakom prelaznom roku još od pre tri sezone, za Ninkovića su tokom zime bili zainteresovani Olimpijakos, dva ruska kluba, Fenerbahče, Galatasaraj, Kajzerispor Roberta Prosinečkog, ali je na kraju presudio izbor predsednika Dinama.

U svakom slučaju, Ninković će već narednog leta biti slobodan igrač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu