Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.12.2012.

14:25

Da se bar po kopačkama poznaje

Fudbaleri su generalno poznati po bahatom rasipanju novca, bilo da je to za novi najskuplji automobil, odeću najpoznatijih robnih marki ili provod u klubovima.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Ipak, na fudbalskim terenima se nisu previše eksponirali, sve do sada.

Igrač Sent Etjena Pjer-Emerik Aubamejang postavio je novi trend u fudbalskom svetu dok se zagrevao za meč sa Lionom, kada je na teren izašao u kopačkama prekrivenim sa 4.000 Svarovski kristala, vrednosti oko 3.000 evra.



Za pravljenje ovih 'Nike Vapors' kopački potrebno je više od 50 sati, a na samim kopačkama ugravirano je ime igrača, broj njegovog dresa, grb Sent Etjena, a obojene su u boje kluba.

Ipak, Francuz sa pasošem Gabona nije blistao kao i njegove kopačke, pošto je Lion bio bolji tim i slavio sa 1:0.

23-godišnji Aubamejang je sklon privlačenju pažnje, pošto je u utakmici protiv Rena u oktobru, postignuti gol proslavio tako što je izvadio Spajdermenovu masku i bacao mrežu na svoje saigrače.



Međutim, nekrunisani kralj bahaćenja, privlačenja pažnje, pravljenja incidenata i bezobzirnog bacanja para je Mario Baloteli, čiji smo vam lik i delo nedavno predstavili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu