Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.10.2012.

20:42

Partizan: Odlučilo neiskustvo

Napadač Partizana Stefan Šćepović kaže za B92 da je primljeni gol u završnici prvog poluvremena bio glavni uzrok poraza od Rubina u drugom kolu Lige Evrope.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Došli smo ovde da se nadigravamo i mislim da nas je skupo koštao gol koji smo primili krajem prvog poluvremena. Da je ostalo 0:0 na poluvremenu, verujem da bi se utakmica drugačije odvijala. Oni su dosta iskusnija ekipa od nas, igrali su Ligu šampiona nekoliko godina u nizu”.

“Što se fizičke snage, mislim da je problem što su oni više držali loptu i mi smo morali više da trčimo. Mislim da smo dobro pripremljeni, ali oni su iskusniji i mislim da je to presudilo”, dodao je Šćepović.

Miloš Jojić kaže da je potrebno neko vreme da mladi igrači prorade.

“Mi smo mlada grupa igrača koja tek ulazi u pogon. Mislim da dobrim radom i jakim utakmicama možemo da napredujemo, da će sve izgledati mnogo bolje. Potrebno je zadržati sve igrače i smatram da će za godinu-dve igra biti mnogo kvalitetnija”.

Na konstataciju da je Rubin delovao fizički pripremljenije, Jojić je rekao:

“Iskreno, nisam osetio veliku razliku u fizičkoj snazi. Naravno, bilo je veoma teško jer su oni diktirali ritam u drugom poluvremenu, mi smo trčali za loptom. Sa druge strane, mi smo olako gubili lopte do kojih smo dolazili. Trebalo je da stanemo, dođemo do daha i onda krenemo u akciju”.

Aleksandar Miljković bio je snužden zbog svoje greške kod prvog gola ruskog tima.

“Nije lako kada primimo gol u 45. i 46. minutu, posebno za ovako mladu ekipu. To je veliki udarac na psihu. Imali smo i mi poluprilike i šteta je što nismo mogli da uđemo bolje u završnicu i damo gol. Moram da budem samokritičan, pogrešio sam kod prvog gola, lopta je išla u korner, pokušao sam da je stignem, ali sam se okliznuo. Nažalost, to je momenat koji će mi se dugo motati po glavi”, rekao je Miljković i takođe apostrofirao mladost tima:

“Rubin je igrao jako organizovano, ali i naše neiskustvo je dosta uticalo. Prava je šteta sto nemamo više ovakvih utakmica. Odigramo ih četiri ili pet u sezoni, a oni svake nedelje. Moramo da imamo više samopouzdanja, a što se fudbalskih elemenata tiče, oni su na našoj strani”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Osimen na radaru Čelsija

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena, prenose italijanski i britanski mediji.

Tanjug

13:11

2 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu