Nova vest
Fudbal

Subota, 22.09.2012.

11:17

Baloteli dobio dozvolu da puši

Trener Mančester Sitija Roberto Mančini rekao je da napadač ’građana’ Mario Baloteli može da nastavi da puši ukoliko igra na zavidnom nivou.

Izvor: JM

Autor: JM

Default images

"To nije moj problem. Ako Mario želi da puši, to je njegova stvar. Ako mene pitate šta mislim, ja bih mu rekao da ostavi cigarete. Meni je bitno da on igra na visokom nivou i postiže golove. Ako puši i po deset cigareta i postiže dva gola po meču, neka tako i nastavi", rekao je Mančini

Baloteli je propustio meč Lige šampiona sa Real Madridom, ali je Mančini odbacio tvrdnje da je napadač izostavljen iz tima zbog novih ispada.

"Mario nije bio kažnjen. On je meč sa Realom propustio iz taktičkih razloga. Pošto imamo pet utakmica u 20 dana moram takve rokade da pravim. Takvim odlukama svoje igrače štitim od povreda", dodao je Mančini.

Mančester Siti je u maratonskom meču protiv Real Madrida u Ligi šampiona izgubio sa 3:2, a sledeći meč već igraju u nedelju u derbi meču engleske Premijer lige protiv Arsenala od 17.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve