Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.08.2012.

22:10

B92: Milijaš se vratio na Marakanu

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš i definitivno se vraća na Marakanu, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ono što je najavljivano prethodnih nedelja definitivno je finalizirano u sredu pa će Milijaš ponovo predvoditi ekipu Crvene zvezde do kraja sezone.

Povratak nekadašnjeg reprezentativca i fudbalera Vulverhemptona je sigurno veliko pojačanje za mladi tim Aleksandra Jankovića. Posebno ako fudbaleri Crvene zvezde naprave veliko iznenađenje i plasiraju se u Ligu Evrope.

Još od kad se pojavila mogućnost tokom leta da se vrati na Marakanu, Milijaš nije krio želju da ponovo obuče dres Crvene zvezde. On je prethodno u Zvezdi igrao od 2006. do 2009. i na 97 mečeva postigao je 37 golova. Za reprezentaciju Srbije je na 23 nastupa postigao četiri gola.

Tako je u Ljutice Bogdana u finišu prelaznog roka stiglo i drugo najavljeno pojačanje nakon Ognjena Mudrinskog. Ostaje da se vidi da li do kraja prelaznog roka (31. avgust u 23.59h) stiže još neko. Što se tiče napadača Vojvodine Abubakara Oumarua mogućnost da se on vrati u Zvezdu još uvek nije propala, a beogradski mediji su prethodnih dana isticali i želju Aleksandra Jankovića da dovede desnog beka Rada Pantića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu